Was cleaning my desktop and deleting photos puyna “web” folders, thought I’d post a few photos of mtcsb/gicts family day. Ade orang tu dari “tade nafsu” nak pergi sampai orang paling bersemangat, vote Jasdy for PM 2015. Siap bawak kami gi Kuantan, sempat la minum bubbletea kat TC. lol.

Our suite was somewhat disappointing, I didn’t really participate dalam any activities *sangat*, kacau anak orang banyak la. Sian anak zam :\

IMG_1034

main-dengan-aqil

2014-04-19 17.05.54

Ha ni highlight of the trip, kopi Janda.

IMG_1048

Macam takde tempat lain nak pergi kan tapi kalau dah keluarga di sana, kena la rajin bawa nenek pergi. Karang dia dah tak larat nak jalan, susah la.

Happy this time dapat spend extra time dengan Dahlia and Lutfir, last time pegi sibuk bawa orang ke sana sini.

IMG_1704

IMG_1711

IMG_1764

IMG_1863

 

BTW, walaupun berada dalam economic turmoil, Brunei dah ade starbucks sekarang, bertambahlah koleksi mug aku.

2014-04-26 10.39.25

500